Хасково

Отново отложиха поскъпването на хасковската вода

Чешма, илюстрацияПредложението за увеличаване на цената на водата в Хасково отново не е разгледано на днешното заседание на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. То бе отложено за днес от миналия понеделник.

Причината за неразглеждането на предложението е прекалено дългия дневен ред на заседанието, просто не е стигнало времето, обясниха пред Haskovo.info от пресцентъра на ДКЕВР.

Искането на ВиК Хасково е новата цена на водата в региона да бъде 3 лева. Увеличението е с близо 70 стотинки и се дължи предимно на таксата за пречистване, която трябва да бъде въведена след откриването на пречиствателната станция за отпадни води.

Срещу искането на ВиК – Хасково за поскъпване на водата в интернет започна петиция, а областният управител Ирена Узунова изпрати възражение до комисията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button