Хасково

Хасковлия иска да съди ВиК заради наводнено жилище при отстраняването на авария

Хасковлията Антон Любомиров Иванов смята да заведе дело срещу ВиК, защото жилището му се е наводнило при отстраняването на авария.

Мъжът живее на улица „Цар Симеон Велики“ 3А и разказа пред Haskovo.info, че след многобройни сигнали до ВиК за проблем с водата, аварийният екип е пристигнал вчера. По неговите думи майсторите са се опитали да отпушат тръбите, но не са спрели водомера за техния апартамент, а само този на съседа.

В резултат на това се е спукала една от ВиК-връзките и две от стаите са наводнени. Пръснал се е и 150-литров бойлер, като водата е изтекла на тавана.

„Смятаме да заведем дело срещу ВиК – Хасково, тъй като това което се случи е недопустимо“, казва Иванов.

Авария

Управителят на ВиК – Хасково Божидар Желязков коментира пред Haskovo.info, че вече е разговаряно с мъжа. Проблемът бил в това, че по наредба на въпросното място е трябвало да има една връзка, а те били две. Майсторите не са знаели за втората и така се е стигнало до спукването на връзката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Васко Василев
Васко Василев
19.07.2023 18:01 18:01

Тя тройката Милена,Пламена и Светлето опитни кадри ще оправят вкупом Желязков.

Хасковлийка
Хасковлийка
19.07.2023 20:08 20:08

Подкрепям! ВиК трябва да се съди за всички щети по домовете ни! Нали, са големи специалисти. Не може да градиш дом цял живот и накрая едни безхберници да го съсипят в миг!

Back to top button