Любопитно

„Рейс“ по Станислав Стратиев на сцената на Младежкия

Младежки театърНов спектакъл представя тази вечер театралната школа към Младежки център – Хасково. Пред публиката младите актьори ще покажат своята интерпретация на „Рейс“ от Станислав Стратиев.

Младежкият театър обещава комично, поетично и незабравимо пътешествие в територията на българските нрави – трогателни, странни и абсурдни, а сцената на Младежки център е спирка на един градски автобус.

„Пиесата играна много, но нашият вариант е може би най-близо до оригиналния текст, сякаш самият Стратиев е на сцената – и смешен, и тъжен, пречупен през призмата на 17-годишните актьори, влюбени в театъра, коментира ръководителят на школата Румяна Георгиева.

Целият ни живот е едно среднощно пътуване, което нито ние, нито зрителите очакват, а може да се случи и да се озовем незнайно къде, допълва тя.

 Младежки театър  Младежки театър

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button