Хасково

Хомеопатът д-р Петър Найденов в Хасково тази вечер

д-р Петър НайденовЕдин от най-изявените хомеопати в България д-р Петър Найденов днес гостува в Хасково. В 18:00 ч в залата на СОУ „Васил Левски“ той ще ни съветва как да бъдем здрави без да ползваме антибиотици и какви са вредите от излишното им приложение при лечение на възрастни и особено на деца.

Лекцията е част от националната кампания „Зима без антибиотици“ на лекари-хомеопати. В своите срещи те акцентират върху начините за активиране на собствения имунитет, профилактиката и поддържането на здравето.

Д-р Петър Найденов е педиатър, класически хомеопат и холистичен лекар. Холистичният подход в медицината възприема един по-широк възглед за човека, здравето, причините за болестта, индивидуалните и прояви и процеса на лечение. Човешкият индивид се разглежда като съставен от три основни, взаимносвързани и влияещи си нива – физическо, умствено-емоционално и духовно, всяко от тях със своя енергийна структура.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button