Любопитно

Летни занимания за деца и в малките общини

Сбирките „Мечтая и рисувам“ в СУ „Проф. д-р Асен Златаров“ в Минерални бани ще продължат до 2 август.

Спортни игри в парка в летните дни се организират два пъти седмично до 14 август, очаквана е и детската дискотека. На 15 август пък започват заниманията „Пеем и се забавляваме“. В село Караманци предлагат на децата шахмат и четене в парка.

В СУ „Димитър Маджаров“ в Маджарово уреждат състезания по плажен волейбол, плуване и федербал, а също тренировки по волейбол, футбол, баскетбол, народна топка. Читалище „Н. Й. Вапцаров-1961 г.“ е на разположение на учениците за компютърни занимания до края на август.

Работа с интернет, в света на природата и животните са част от темите, с които читалище „Развитие“ в село Силен, община Стамболово, кани малки посетители до 4 август. В ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в с. Жълти бряг посрещат желаещите да играят на шах, дама, домино, да подреждат пъзели и да решават кръстословици.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button