Хасково

Гримьорката на „Визаж“ ще гримира хасковски абитуриенти на 24 май

Жанета Милева и Светлана АрсоваСофийската гримьорка Светлана Арсова идва в Хасково, за да гримира абитуриенти. 

Арсова е официален гримьор на модна агенция „Визаж“. Работила е за „Версаче“, „Ескада“ и почти всички български дизайнери. Гримирала е най-красивите модели на България, както и много звезди от шоубизнеса и VIP-персони. През последните години е главен гримьор на българските прет-а-портета. Автор е на първата българска книга за грима.

Светлана Арсова ще бъде в Хасково на 24 май. Идва в областния град по покана на ученичката си – гримьорката Жанета Милева.
„От ноември всичките ми часове за този ден са заети. Ще гримирам от 6 сутринта. Получи се струпване на абитуриенти, тъй като баловете на езиковата и математическата гимназии се оказаха в един ден – 24 май“, разказа за Haskovo.info Жанета Милева.

Телефонът ми продължава да звъни и отгаказах на много момичета, но сега след като Светлана Арсова се съгласи ще можем да удовлетворим желанията и да гримираме два пъти повече абитуриентки на 24 май, каза хасковската гримьорка.

По думите й тази година модерно е т.нар „pure beauty“, т.е. силата на красотата е в нейната естественост и най-изчистената й форма. Опитът на Жанета Милева обаче показва, че хасковските абитуриенти търсят силния грим, придружен с изкуствените мигли. Тази година опушеният грим отново е актуален, но не в традиционното черно, а в лилаво, сиво и синьо.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button