Хасково

„Рона“ с благотворителен концерт, търсят пари за Венеция

Виктория ламбреваБлаготворителен спектакъл „Танцът е любов!“ организират танцьорите от „Рона“, съобщи техният хореограф Милена Налбантова. Целта е да се съберат средства за таксите за участие в 30-тото издание на Световния танцов шампионат във Венеция през март.

Това е най-престижният танцов шампионат, поясни Налбантова и припомни, че миналата година „Рона“ участваха в него с две деца. Тогава Виктория Ламбрева стана втора, а Ганиме Такиева – седма в бели денс шоу.

Сега хасковския балет ще участват със седем деца – пет на възраст над 14 години, 9-годишната Ивет Иванова и отново Виктория Ламбрева, която е на 11 години. Родителите им обаче могат да поемат само личните им разходи. В благотворителния концерт децата ще покажат какво умеят и ще изиграят част от танците, с които ще се представят във Венеция.

Благотворителният концерт е насрочен за 9-ти февруари от 18:30 ч. в зала „Дружба“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button