Хасково

Съдът: Общината да плати 110 хил.лева на строителя на камбанарията

КамбанариятаХасковският окръжен съд определи община Хасково да заплати малко над 110 хиляди лева на фирмата от Търговище, построила камбанарията на Ямача.

Делото бе образувано по искане на компанията, която не получила близо 104 860 лева по издадена фактура към кметството в края на 2010 година.

От общината оправдали неизплащането на задължението с блокираните сметки и с установени дефекти по съоръжението.

Съдът обаче прецени, че плащането е трябвало да бъде извършено преди блокирането на сметките на общината и я задължи да преведи парите заедно с лихвата от 6 134 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.01.2012 8:33 8:33

КМЕТЕ,КЪДЕ СА ПАРИТЕ?

гост
гост
21.01.2012 9:01 9:01

Стига сте се заяждали с Кмета. Парите на общината са спрени от Златю Марчев. Сега още повече че е провелен на изборите кандидат ккмет. Защото хората от града го познават и не го искаха да ги ръководи.Като се отблокират сметките общината ще плати. Камбанарията е прекрасна, и монумента също и парка около тях.И това не е заслуга на Златю Марчев, а на кмета НИ. НАШИЯ КМЕТ. КОЙТО ГРАЖДАНИТЕ НА ХАСКОВО ИЗБРАХА. ЗАТОВА ЩОМ СМЕ ГО ИЗБРАЛИ ДА ГО ПОДКРЕПЯВЕ КОГАТО ТРЯБВА. А НЕ ДА ПРАВИ НЕЩО ЗА ГРАДА, А ПЪК ДА СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА ГО НАХУЛИТЕ.

Анонимен
Анонимен
21.01.2012 15:18 15:18

До вторият гост-ти да не*и да си мангал а?Щото този вашия кмет Хузунжовеца го избраха манговците,та ти не се засилвай толкоз по надолнището.ЛИЗАЧ…

Анонимен
Анонимен
21.01.2012 16:44 16:44

Без коментар на кмета няма равен. Само не знам,какви игри пак успя да направи за да остане кмет след като никой от града не гласува за него. В голяма схема пак се вкара за да остане кмет иначе го чака пандела!

втория гост
втория гост
22.01.2012 9:38 9:38

въобще не съм мангал, имам си образование, престижна професия и пр. Въобще не съм и лизач. И не пиша неща които са обидни, нецензурни и отблъскват с омразата си, дискриминационни и пр.
А Вие господине преди да решите да пишете в сайтовете защо не погледнете малко по- надолу има поместен Етичен кодекс на медиите.Трябва да се прочете, за да не губите времето и Вие и разни други, на които света им е крив с писания, в които няма нищо конструктивно, а само злоба, злоба, злоба.

втория гост
втория гост
22.01.2012 9:42 9:42

това което сте написали не е коментар, а обида към определен човек в случая Кмета. И ако той реши да Ви подхване много бързо ще се отзовете в съда, защото това което се пише, не е мнение, не е позиция , а е обида, при това на длъжностно лице, и при това публична.
Свалете черните очила и се усмихннете. Хейтърите няма да оправят света, а само хората, които са добронамерени и искат да работят и градят за този град и затова общество , както и които имат мечти, които искат да видят сбъднати.

Анонимен
Анонимен
22.01.2012 20:28 20:28

ФИРМАТА СТРОИТЕЛ НАРУШИ СРОКА ЗА ОТКРИВАНЕ НА ОБЕКТА,КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА Е ЗА ПРАЗНИКА НА ХАСКОВО,НО ВМЕСТО ТОВА КАМБАНАРИЯТА БЕ ОТКРИТА ОФИЦИАЛНО ЗА ДИМИТРОВДЕН.ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ НАРУШИТЕЛЯ НА ДОГОВОРА ТЪРПИ НАКАЗАТЕЛНИ ТОЧКИ.ТАКА,ЧЕ КОГАТО НЕ ЗНАЕТЕ НЯКОИ ПОДРОБНОСТИ ПО-ДОБРЕ СЕ ВЪЗДЪРЖАЙТЕ ОТ КОМЕНТАРИ………………………….

Back to top button