Хасково

Десетки леки катастрофи заради снега, пътищата проходими

Лошото време създаде проблемиДесетки леки пътни инциденти станаха в Хасково и региона заради снега, алармират читатели на Haskovo.info. Според сигналите голяма част от малките улици в Хасково и пътищата в региона не са почистени добре. Придвижването е затруднено по всички направления, включително и големите шосета, където автомобилите не могат да се движат с повече от 50 километра в час.

Автомобил се е обърнал извън шосето на пътя Хасково – Минерални бани. Той е изтеглен от Пътна помощ. Няколко други автомобила са закъсали на хлъзгавите пътища

Лошото време създаде проблемиНе са малко инцидентите и в областния град. Лек автомобил Опел се удари в стълб на ул. „Георги Кирков“ сутринта. Той е бил засечен от микробус, който не успял да вземе завоя.

Пътищата в Хасковска област са проходими при зимни условия, съобщиха от Пътното управление. Единствено по-сериозни проблеми е имало на пътя Звездата – Тополовград, където въпреки почистването е препоръчително автомобилите да се движат с вериги.

Снежната покривка на места в региона вече е над 10 сантиметра. Сняг вали в целия регион.

 Лошото време създаде проблеми  Лошото време създаде проблеми
 Лошото време създаде проблеми  Лошото време създаде проблеми

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
браво на АВТОМОРГА
браво на АВТОМОРГА
22.01.2012 12:51 12:51

хубаво че леко си се ударил Живко друг път внимавай

Back to top button