Регион

Катастрофа в Димитровград, 17 глобени при акцията на магистрала „Марица“

Два леки автомобила катастрофираха по обяд в дъжда в Димитровград.

Пежо и Волво се удариха до кръговото на булевардите „Раковски“ и „Димитър Благоев“. По първоначална информация при инцидента няма пострадали. Движението остана затруднено за повече от час до преместването на ударените коли.

Междувременно при днешната специализирана операция на автомагистрала „Марица“ са санкционирани 17 нарушители, съобщиха за Haskovo.info от Пътна полиция – Хасково.

КатастрофаЕкипите на полицията, автомобилна администрация, Областно пътно управление, Агенция „Митници“, НАП и Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ спираха колите за проверка при отбивката на километър 78 в посока София.

Акцията продължи от 10 до 13 часа. 13 от санкциите са за нарушения по Закона за движение по пътищата. Има наложени три акта от автомобилна администрация и един от НАП.

Целта на операцията е да се ограничат предпоставките за настъпване на катастрофи, спазване на правилата за движение по пътищата, на техническата изправност и регистрацията на автомобилите, спазване на времената за шофиране и почивка от водачите, извършващи обществен превоз на пътници или товари.

Спецакция на полицията на автомагистрала „Марица“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button