Хасково

Търсят фирма за санирането на двата блока на общежитията в Хасково

Обществена поръчка за проектиране, строително-монтажни работи и авторски надзор за санирането на блокове 1 и 2 на обединените ученически общежития в Хасково обявиха от общината.

Прогнозната стойност на поръчката е 4 646 846 лв. без ДДС. Общият срок за изпълнение на всички дейности е до 630 календарни дни, без да се включва времето за оценка на инвестиционния проект до откриване на строителната площадка. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 18 август.

Haskovo.info припомня, че на сесията през май общинският съвет даде съгласие общината да кандидатства за финансиране на ремонта по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Предвидени са конструктивно укрепване, мерки за енергийна ефективност, саниране, ремонт на покрив, подмяна на дограма, ВиК и ел.-инсталации. Планира са и доставката на ново обзавеждане и оборудване.

Общината ще кандидатства за ремонт на двата блока на общежитията – ВИДЕО

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
В.Пеев
В.Пеев
28.07.2023 12:13 12:13

Ами аз мога да ги санирам само и само да съм до г.за на Павлитов

Back to top button