Хасково

Спортни обувки за децата от помощното училище в Харманли

ПосещениетоСпортни обувки, закупени със събраните средства от Коледния благотворителен базар в Областна администрация, получиха днес 120-те възпитаниците на Помощно училище „П. Р. Славейков“ в Харманли. Те бяха зарадвани от областния управител на Хасково Ирена Узунова

Към инициативата се присъедини и хасковска фирма, която дари на децата ботуши.

През март пък ще са готови и спортните екипи, които харманлийски бизнесмен ще ушие за възпитаниците на помощното училище. 

ПосещениетоМалките възпитаници на школото изнесоха художествена програма, подготвена специално за повода. Така те показаха, че освен добри ученици са и добри танцьори и певци. 

Губернаторът запозна директора на школото Георги Бакалов, възпитатели, учители и ученици с още една благородна инициатива. Училището може да кандидатства за средства от хуманитарна помощ, която се предоставя от Министерството на отбраната на САЩ, а документите се обработват в посолството на САЩ в България.

По нея няма условие за съфинансиране и американски специалисти ще дойдат на място, за да реализират идеята. Могат да бъдат отпуснати между 10 000 и 200 000 долара в зависимост от проекта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button