Хасково

Хасково каза „Не си сама!“ и „Не на страха!“ с протестно шествие – ВИДЕО

Мирен протест и шествие се проведоха тази вечер в Хасково и още няколко града в областта. Протести за справедливост и съпричастност към 18-годишната Дебора от Стара Загора, която беше жестоко бита и нарязана от 26-годишния Георги Николаев се провеждат в много градове на страната и чужбина.

Хасковлии се събраха в 18 часа пред съдебната палата, където се изказаха за по-справедлива съдебна система и дадоха своята подкрепа към пострадалото момиче и семейството й.

Последва мотошествие на десетки мотористи, които подкрепиха протестиращите. След това всички спонтанно тръгнаха в протестно шествие, което премина по булевардите „България“, „Съединение“, „Раковски“, улиците „Дунав“, „Стара планина“ и се върна пред съда.

ПротестСред протестиращите имаше много деца и младежи, които скандираха „Справедливост!“, „Присъда!“, „Без насилие!“, „Зад решетките!“, „Не на страха!“ и „Не си сама!“.

ПротестПред съдебната палата всички се обявиха за правова държава без насилие, в която децата да се учат и развиват свободно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тони
Тони
31.07.2023 22:38 22:38

Браво на Хасково, за първи път виждам в Хасково такова обединение на млади хора!

Гого
Гого
01.08.2023 17:29 17:29
Отговор до  Тони

Само ако протестираха така и за високите цени и ниските заплати, нямаха да имат равни!

Нарко
Нарко
06.08.2023 12:46 12:46

Паратьки хора нямат рабта ,не се друсайте и даебори няма да има

Back to top button