Любопитно

Лятна програма за деца в димитровградската библиотека

Градска библиотека „Пеньо Пенев“ в Димитровград продължава с втора част от лятната си програма за деца през месец август.

Тя е наситена със забавни, образователни и творчески инициативи, подготвени от библиотекарите на Детски отдел. Всеки ден занятията са различни и ще бъдат изненада за малчуганите.

Днес от 10 часа децата се забавляваха с настолни игри в лятната читалня. В рамките на час и половина те се състезаваха да съставят думи, да играят шах, „Не се сърди, човече“, „Дженга“. С популярната игра „Монополи“, използвайки математиката, децата получиха финансови знания и придобиха първи брокерски умения.

Детското настроение завладя и по-възрастните читатели, които със своя опит напътстваха учениците в игрите и състезанията, допълват от библиотеката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button