Хасково

Пътищата обработени и проходими при зимни условия

Сняг, архивПътищата в областта се почистват и са проходими при зимни условия, съобщиха за Haskovo.info от Областно пътно управление.

Читатели на Haskovo.info сигнализираха че по-голямата част от пътищата в региона не са добре почистени. Придвижването е затруднено и заради леда под снежната покривка. Автомобилите не могат да се движат с повече от 50-60 километра в час дори и по пътя Хасково – Димитровград.

Сняг все пак не вали в цялата област. В Харманли, Свиленград, Тополовград и Ивайловград вали дъжд. 

Няма затворени пътища. Няма и закъсали автомобили. Температурата е около 1 градус, допълниха от Областно пътно управление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.01.2012 10:01 10:01

Я вижте какво е положението в Хасково.Ужасно, не е минавал един снегорин.Къде е узунджоския селянин и машините или чистят пътя за вилата му на Кенана.ДОЛУ КМЕТА.БОКЛУК ДОЛЕН.

гост
гост
26.01.2012 11:20 11:20

Кои по точно пътища са обработени и проходиме,че тук в Хасково снегорин въобще не е минавал,незнам тоя кмет кво чака,зимата да свърши и тогава да пусне снегорините.

TISH
TISH
26.01.2012 13:06 13:06

Не знам ЗАЩО трябва да се чувствам като ОПЪЛЧЕНЕЦ по хасковските улици, след като съм свободен гражданин??? Защо плащаме данъци на Община Аскууу??? Предстои награждаване на град Хасково като „НАЙ-ЗАТРУПАН ОБЛАСТЕН ГРАД В БЪЛГАРИЯ“, както спечели и „Най-зелен град в България! На КАУНИТЕ избрали благоверния султан – ЧЕСТИТОООО! Кланяйте се още 4 годинки :)):)

TISH
TISH
26.01.2012 13:43 13:43

Чудно ми е къде са платените писачи? Май вече няма кой да им плаща 🙂 )) Хахахаха!

Анонимен
Анонимен
26.01.2012 14:12 14:12

Tish, добре им го каза ама те мангалите и пачите не ползват Интернет, ама като ни избраха Узунджовския циганин да ни е „честит“.За поредна година положението със снегопочистването е едно и също, ама ние сме си виновни.При 50% избирателна активност няма как да сменим мустакатия циганин.Май след 10 години няма да има българи тук.Жалко.

Back to top button