Хасково

6 селища в област Хасково без ток

Ел.табло6 села в област Хасково са без ток, съобщиха за Haskovo.info от EVN. На тъмно са Александрово, Нова надежда, Ябълково, Скобелево, Сталево, Константиново.

Екипите на EVN България предприемат необходимите мерки за възстановяване на електрозахранването. Още при първите изключвания от ранните часове на деня започна работата на екипите по отстраняване на повредите и диспечерските манипулации по електроразпределителната мрежа. 

В Узунджово също нямаше ток цяла сутрин, съобщи кметът Димитър Ничев. Около 14:00 часа електроподаването беше възстановено, каза той. Заради тежкият сняг се е скъсал ел.проводндик, но екипите на EVN са отстранили повредата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
26.01.2012 16:05 16:05

bravo be env vie ste“super“ nestiga 4e ostavih te tolkova sela bezz tok no i v grada ni ostavih te bez tok…ina4e plashtame skap tok na kvo otgore za tova 4e go nqma li ?????aaa imame i malki deca koito se otoplqvat na tok….

Back to top button