Регион

Ремонтират Детско и Нервно отделение в Димитровград със 70 хил.лв.

Сесия, архивДетско и Нервно отделение в Димитровград ще бъдат ремонтирани със 70 хиляди лева, реши днес местният Общински съвет.

Поводът бе докладна от съветникът от Коалиция „Да за Димитровград“ Катя Панева, в която тя настоя за спешен ремонт на Детско отделение като кметът Иво Димов да изготви проект и количествено стойностна сметка за ремонта.

Съветника от ГЕРБ д-р Вълчо Митрушев пък допълни решението на колежката си. Той представи количествено стойностна сметка за ремонт на Детско и Нервно отделение на стойност 70 хиляди лева. В нея са включени дейности, крайно належащи за помещенията в здравното заведение – ремонт на покрива, топлоизолация и боядисване. 

Междувременно с друго свое решение Общински съвет – Димитровград освободи от такса смет МБАЛ „Св. Екатерина“. Този налог вече няма плащат молитвените храмове, регистрирани по Закона за вероизповеданията, училища и читалища и Медицинския център.

На днешната сесия общинските съветници не разрешиха разкриването на процедура за концесия за добив на подземни богатства от находище „Дюзка чешма“ в землището на село Крепост и находище „Юрт дере“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button