Хасково

Забраниха влизането на тирове от Турция в България заради снега

Тировете се спират по паркингите, снимка Георги ДаскаловВлизането на товарни автомобили над 10 тона от Турция в България през „Капитан Андреево“ е забранено от 18 часа тази вечер, съобщи за Haskovo.info областният управител на Хасково Ирена Узунова.

Това се прави заради ограничения капацитет на паркингите на българска територия, обясни Узунова.

По-рано през деня бе въведено ограничение за движение на тежките автомобили по пътищата в страната.

На паркингите на територията на Хасковска област до тази вечер са отклонени близо 200 камиона.

Към 20:00 часа на територията на област Хасково няма затворени пътища. Републиканската пътна мрежа е проходима при зимни условия.

Без ток на територията на Хасковска област са 6 села. Екипите на ЕВН работят за отстраняването им. Без вода заради липсата на електрозахранване на помпените станции при с. Ябълково са 3 села.

В „Пожарна безопасност и защита на населението“ днес са постъпили 12 сигнала за паднали на пътя дървета, които са отстранени. Служителите са участвали и в 5 случая на оказване помощ на закъсали автомобили и при отводняване на ГКПП „Ивайловград“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button