Хасково

30 сантиметра сняг, няма затворени пътища в Хасковско

Сняг, архив30 сантиметра е снежната покривка в град Хасково, в региона варира между 15 и 30 сантиметра. Нови валежи днес не се очакват, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната станция. Минус 9 градуса е температурата към 8 часа тази сутрин. В следващите дни ще бъде още по-студено, уточниха синоптиците.

В Хасковска област няма затворени пътища, но придвижването е при зимни условия, уточни пред Haskovo.info областният управител Ирена Узунова. Остава ограничението за движение на товарни автомобили над 10 тона, които се отклоняват на паркингите край шосетата.

Снощи бе забранено и влизането на камиони в България от Турция. Възможно е по-късно днес тировете, които пътуват към Гърция и Турция, да бъдат пуснати към границата, уточни Узунова.

Пътищата се опесъчават, казаха от Пътното управление. В района на село Долно Войводино има закъсал товарен автомобил, който е затънал в преспите, но той не затруднява движението.Край село Дрипчево от вчера е закъсал 35-тонен тир, натоварен с тръби. Заради теглото си той не може да бъде изтеглен и единственият вариант е да бъде разтоварен или да бъде извикан кран, но шофьорът е отказал да плати за допълнителната техника, уточниха пред Haskovo.info от Областната дирекция на МВР в Хасково. Пътят не е затворен.

Вижте видео репортаж от тази нощ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хахаха
хахаха
30.01.2012 9:30 9:30

КМЕТЕЕЕЕЕ ,КОЙ ОТКРАДНА ПАК ПАРИТЕ ЗА СНЕГОПОЧИСТВАНЕ ….ОРФЕЙ, БАДЕМА СА ЗАЛЕДЕНИ И НИЩО НЕ Е ПОЧИСТЕНО, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДРУГИТЕ КВАРТАЛИ И УЛИЦИ. ДА ТИ НАПОМНЯ, ЧЕ НЕ ВСИЧКИ В ХАСКОВО КАРАМЕ ДЖИПОВЕ КАТО ТЕБ. АБЕ ЧЕСТНО ДА ТИ КАЖА ТО МАЙ В НАШАТА ОБЩИНА ВСИЧКО ЧЕЗНЕ…ПАРИ ЗА СНЯГ…ПАРИ ЗА КАМБАНАРИЯ…ПАРИ ЗА ВСИЧКО…ЧЕЗНАТ АМА В ЧИЙ ДЖОБ? АЙДЕ ЖИВ И ЗДРАВ И ДАНО СЛЕД 4 ГОДИНИ ТЕЗИ МАЗОХИСТИ …ХАСКОВЛИИ…РАЗБЕРАТ КОЙ ГИ КРАДЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ

Back to top button