Хасково

Баща и син са в хасковската болница след удар на мотор в камион със слама

Поредна катастрофа стана днес край Хасково. В ранния следобед мотоциклет, на който са били баща и син, се е ударил в камион със слама малко след изхода на Хасково за Кърджали.

Група мотористи от Бургас е пътувала за Пампорово. Камионът, превозващ слама от Харманли до Ардино, се е опитал да изпревари каруца, когато в него отзад се е ударил моторът с двамата мъже.

Шофьорът на товарния автомобил каза пред Haskovo.info, че е чул спирачките от страна на мотоциклета и след това е усетил удара. Пострадалите са откарани в съзнание в Спешно отделение на хасковската болница. Водачите не са употребили алкохол.

КатастрофаHaskovo.info припомня, че преди обяд на пътя за село Манастир камион удари аварирал лек автомобил. Шофьорът на леката кола беше откаран в болницата с травма на главата.

КатастрофаТрафикът по пътищата е интензивен основно заради туристите, пътуващи към Гърция и гастарбайтерите, които се връщат за отпуските си в Турция.

Шофьор пострада при удар на камион в аварирала кола край Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пашмаклията
Пашмаклията
05.08.2023 16:52 16:52

Извинявам се за неудобните въпроси но…..има ли компетентни органи да проверят този камион има ли технически преглед,работещ и заверен тахограф,този шофьор правоспособен ли е ,има ли проф.компетентност,карта на водача,товара правомерно ли е подреден видимо огледалата за обратно виждане за скрити от сламата и нищо не се вижда назад,защо не отдава предимство на изпреварващия го мотор……Ами ако беше убил тези двама човека…..кой следи на тази разградена територия дали се спазват някакви минимални правила???

Yuskata
Yuskata
05.08.2023 17:09 17:09
Отговор до  Пашмаклията

Здравей и аз да те питам:
Каруците имат ли право да се движат по пътя който МПСта плащат . Според мен виновника е каруцата.. мисля че е време да се вземат мерки срещу каруците!!!!

Todor tomov
Todor tomov
06.08.2023 20:03 20:03
Отговор до  Пашмаклията

Беше с Бали и няма шанс да се види нещо на никое огледало

Асфалт Бордюров
Асфалт Бордюров
05.08.2023 21:23 21:23

… „…товара правомерно ли е подреден видимо огледалата за обратно виждане за скрити от сламата …“ – е това е баш „неудобния“ въпрос, макар че според мен всичките са си на място…А по повод „…дали се спазват някакви минимални правила???“ да питам и аз ,Вие сериозно ли? Че на тази територия т.нар. „държава“ ….

Последният Хасковлия
Последният Хасковлия
06.08.2023 2:30 2:30

Дано се възстановят.но тези мотористи са толкова нагли купил си маторь и се мисли за Бог ,. Но тези номера не минават при шофьорите от Кербала.

Todor tomov
Todor tomov
06.08.2023 20:02 20:02

Каруцата и камиона са виновни ! Аз видях всичко ! На този трафик те нямат място на пътя!

градски
градски
06.08.2023 21:23 21:23

Много е важна буквата „к“ на номера!С тази буква са недосегаеми за закона. ДПС ги защитава.Камиона е в нарушение от всякъде-не покрит товар – направилно натоварен за другите неща е зададен върпос в предния коментар.Има ли кой да отговори какви санкции е получил водача..?

Анонимен
Анонимен
06.08.2023 22:08 22:08

И аз съм сламар вярно е че не се вижда нищо от огледалата но има решение и за това си монтирах камера за задно виждане струва само 100 лв и караш спокойно .. след като те спрат катаджиите пак се заяждат за огледалата защото тази камера не го пише в закона 50 лв акт и това е но аз виждам какво става зад мене по добре 50 лв акт от колкото един човешки живот

Back to top button