Хасково

Отвориха границата с Турция, пуснаха камионите

КамиониДвижението на товарни автомобили над 10 тона на територията на Хасковска област в посока граничните пунктове е възстановено. Забраната отпадна в 13 часа, съобщават от Областната администрация.

Към вътрешността на страната се допускат всички тирове с изключение на пътуващите към Видин, Русе и Румъния.

Малко по-късно е отменени и ограничението за влизане в България от Турция на товарни автомобили, което бе въведено снощи заради ограничения капацитет на паркингите на наша територия.

Заради забраната за движение на тежки камиони от вчера до днес край пътищата в област Хасково бяха отклонени близо 250 товарни автомобила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Свиленградчанин
Свиленградчанин
28.01.2012 10:28 10:28

Стига с тази граница, бе хора!Вижте в градовете как е положението!В Свиленград 5-10 см. сняг!Ама елате ни вижте!Вижте какво е положението в града!На други места хората чистят, а тук?
Какво почистване, какви пътища!Излезте и се огледайте!Тракторите в Свиленград минаха 1-2 пъти и то с вдигнати гребла.Никакво опесъчаване.Никаква луга.Срам и позор!Всичко е заледено и с коловози.Колите се въртят като пумпали.Хората не могат да излязат хляб да си купят.Къде е кметът – сигурно кара Rav4-та и не му дреме!Къде е полицията – предпоставки за ПТП-та колкото искаш?!Къде е фирмата за снегопочистване – яде паричките, дето ги взе ли?!Как не ви е срам, бе?Как?10 см сняг парализираха града!Това ли ви е управлението!Ак о е това, сиктир!
И Елена Митева да не говори по радио „Стара Загора“, че снежинките в Свиленград ги хващали във въздуха!Други работи хващат, ама не са за писане!То бива подлизурщина, ама това е срамно, бе!Манолов – спасителят!Мано лов – избраният!Манол ов-всемогъщият!Къд е си бе, Георги?Къде си бе, чоджум?Джипката може и да върви в леда, ама не виждаш ли града на какво прилича?Айде, съвземи се и ги изкарай тези лентяи -а Ленчето Митева я качи на един трактор, та да види дали гребе греблото и дали опесъчава пътищата!Пък тогава да ги лови във въздуха!

Back to top button