Любопитно

Концерт, карикатури и филмов конкурс на „Каунь фест“ в Хасково

Два дни ще продължи тазгодишното издание на „Каунь фест“, организиран от Ъкъдемия „Каунь“ и Община Хасково, съобщава бащата на културното събитие Янко Митев.

Най-добрите карикатури за 2023 г. ще бъдат показани в национална изложба навръх празника на Хасково – 8 септември от 18 часа в Регионална библиотека „Христо Смирненски“.

От 19:30 часа в двора на Регионалния исторически музей в рамките на „Каунь филм фест“ ще има прожекция на селектираните ленти от международния конкурс за смешен късометражен филм.

На следващия ден от 11:30 до 17:30 часа на алеята пред театър „Иван Димов“ карикатуристи ще рисуват шаржове. Публиката ще оценява нарисуваното и ще определи победителя.

От 18:30 часа пред театъра ще се проведе концерт-церемония по връчване наградите на лауреатите от литературния конкурс „Каунь – 2023“, „Каунь Фим Фест – 2023“ и за карикатура.

Ще бъде представен първият електронен брой на вестник „Каунь“. Събитията са при свободен вход.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button