Хасково

Пътищата в областта проходими, ръсят пясък и сол в Хасково

Сняг, архивВсички пътища в региона са проходими при зимни условия, съобщиха за Haskovo.info от Областно пътно управление. Няма въведени ограничения, няма и затворени пътища. Участъците, където е имало заледявания, са обработени.

В Хасково главните улици са почистени, но прилежащите им пътни артерии и квартали са сковани от лед, алармираха читатели на Haskovo.info.

Днес и утре ще ръсим сол и пясък из целия град, каза заместник – кметът Златомир Желев. Той обаче призова гражданите да преместят колите си, тъй като това пречи на машините. Като пример, той посочи ул. „Георги Кирков“, по която има спрени коли и в двете платна. 

В селата община Хасково пътищата също са проходими при зимни условия, уточни Желев.

Минус 15 градуса е измерената температура тази сутрин в Хасково, която за малко да подобри рекорда, регистриран през 1907 година – минус 15,8 градуса, съобщиха от Метеорологичната обсерватория. Очакванията са към края на седмицата леко повишаване на температурите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
родител
родител
30.01.2012 10:39 10:39

Няма ли да има ваканция за учениците и колко са градусите в класните стаи,може ди някой да каже?

Анонимен
Анонимен
30.01.2012 12:22 12:22

Абе тоя мангал кмета сега ли се сети да чисти, то вече е късно.ДОЛУ УЗУНДЖОВЕЦА.ТОЙ Е СТРАМ ЗА ГРАДА НИ.ТО СЕЛАТА СА ПО ПОЧИСТЕНИ ОТ ТУК.ВИЖТЕ КАК Е ПЪТЯ КЪМ ЯЗОВИР КЛОКОТНИЦА?ИЗМЕТ ДОЛНА МАРШ В УЗУНДЖОВО.АМА КОГАТО МАНГАЛИТЕ НИ ИЗБИРАТ КМЕТА ЩЕ Е ТАКА

ДО Златомир Желев.
ДО Златомир Желев.
30.01.2012 13:06 13:06

….“Той обаче призова гражданите да преместят колите си, тъй като това пречи на машините. Като пример, той посочи ул. „Георги Кирков“, по която има спрени коли и в двете платна „…АМИ ПРАТЕТЕ ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ ДА ВЪДВОРИ РЕД ПО „Г. КИРКОВ“ – НЕ ДА ПИШАТ ГЛОБИ ПО ЦЕНТЪРА ! ПРЕД ПОЛИКЛИНИКАТА Е АД ВСЕКИ БОЖИ ДЕН – НЕ САМО СЕГА !!!

000
000
30.01.2012 13:55 13:55

Само главните улици са почистени а останалите- кога ? Главната улица щом а в лед какво да говорим за кварталните – трябваше веднага да се почИства а не като скове леда.

Живущ на къстов.на Г.Кирков и
Живущ на къстов.на Г.Кирков и
30.01.2012 15:10 15:10

Напълно поддържам коментара ви.По Г.Кирков цари пълен хаус,безодговорност и БЕЗНАКАЗАНОСТ.То че по голямата частот живущите са от село,ама село,село ама трябва да играе жопката иначе не става…

Back to top button