Хасково

В Книжовник днес не учат, в Димитровград намалят часовете

Автобуси, архивОУ „Васил Левски“ в хасковското село Книжовник днес остана без ученици.

Причината – автобусите, които трябвало да извозват учениците от съседните села не успели да запалят заради студа, съобщи за Haskovo.info началникът на Регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов.

Така днес школото ще остане затворено. Във всички останали училища в областта учебния процес протича нормално. Няма намалени часове, уточни Панайотов.

Междувременно от община Димитровград съобщиха, ме утре учебните занятия ще започнат от 8:30 часа, а часовете ще са по 30 минути. Мярката се налага поради изключително ниските температури, които се очакват утре и през следващите дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
NoName ^^
NoName ^^
30.01.2012 11:55 11:55

Ами дървена ваканция няма ли да пуснат стига само с тези намалени часове това не е нормално навън е -16 градуса а децата са най-големи потърпевши от цялата работа бъдете разумни и направете нещо по този въпрос със ваканцията …

jksdfjksd
jksdfjksd
30.01.2012 14:12 14:12

Преди малко излязох и пръстите ми се втвърдиха от студ. В класната стая парното не работи. Кво училище дее*а?

rkjgpweog
rkjgpweog
30.01.2012 14:34 14:34

Даа не е дървена да обявят грипна.Хем малко ток да се спести хем и да си починат децата както каза No Name децата са най-потърпевшите в цялата работа нека да ги зажелят.

Back to top button