Хасково

Винетките изтичат утре, на 96 места в областта продават стикери

Новите винеткиВалидността на годишните винетки за 2011г. изтича утре, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“. Водачите на моторни превозни средства от Хасковска област, които досега не са се снабдили с винетен стикер за 2012 г., могат да го закупят от бензиностанции, пощи, Областно пътно управление и гранично контролно-пропускателните пунктове.

В региона местата, на които се предлагат стикери са 96. Само в областния град те са 27, в Димитровград – 12, в Свиленград – 9, а в Харманли – 7.

Пунктове за продажба има и в Маджарово, Симеонвоград, Ивайловград, Меричлери, Тополовград, Любимец и в 24 села – Брод, Горски извор, Калугерово, Малево, Радиево, Стамболово, Хлябово, Крепост, Войводово, Добрич, Караманци, Малко градище, Силен, Студена, Ябълково, Устрем, Бисер, Върбица, Изворово, Конуш, Минерални бани, Славяново, Узунджово, Капитан Андреево.

За трета поредна година цената на винетките остава непроменена. Годишният стикер за автомобилите струва 67 лв., месечният – 25 лв., а седмичният – 10 лв. Винетните такси за превозните средства от първа и втора категория, в които влизат тежкотоварните превозни средства, също запазват старите си цени. Без промяна остават и стикерите за превозните средства с чуждестранна регистрация.

Тук можете да намерите пълен списък с местата в област Хасково, където се предлагат винетни стикери.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button