Хасково

Не пуснаха от ареста Мирослав, който преби жена си и беше зрелищно арестуван в Хасково

Хасковският окръжен съд потвърди решението на съда в Харманли, с което на 44-годишния Мирослав Желязков е отказано да бъде пуснат от ареста с по-лека мярка за неотклонение.

Haskovo.info припомня, че той беше зрелищно арестуван на 9 юни в центъра на Хасково, след като по-рано преби жена си на оживен паркинг в Харманли. Двамата са в развод, като е била издадена ограничителна заповед по Закона за защита от домашно насилие.

След побоя Мирослав е отнел дамската й чанта с 4 200 лв. и колата й. Автомобилът беше открит в хасковското село Брягово, а той зрелищно арестуван пред игрална зала в Хасково. Жената беше настанена за наблюдение в болница.

Месец по-рано той беше арестуван в Брягово, където се закани с убийство на двама полицаи. За това той беше осъден на пробация.

Според хасковските магистрати при по-лека мярка има опасност мъжът да се укрие или да извърши престъпление. „Съдебният състав констатира, че представените доказателства относно здравословното състояние на обвиняемия не са достатъчни, за да се приеме, че същото е влошено и се налага по-лека мярка за процесуална принуда“, допълват от съда.

Мирослав Желязков остава в ареста, като решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване и протест. Ако бъде признат за виновен го грози затвор до 5 г.

Наказаха с пробация търговеца заплашвал с брадва полицаи в Брягово

Полицаи с качулки задържаха криминално проявен в центъра на Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button