Хасково

Половин Хасково е без вода заради голяма авария

Близо половината от Хасково е без вода от сутринта заради голяма ВиК-авария.

Читатели на Haskovo.info сигнализираха за силен теч по улица „Одрин“, който стига до булевард „Съединение“ при ДНА. Хората се оплакаха, че без вода е районът около училище „Св. Иван Рилски“.

Екип на ВиК локализира аварията при кръстовището на улица „Одрин“ с улица „Цар Иван Асен II“. Течът беше спрян, а към 10 часа се изчакваше багер, който да разкопае мястото до спукания водопровод. Очаква се аварията да бъде отстранена до края на деня.

АварияHaskovo.info припомня, че през седмицата имаше няколко аварии по улица „Цар Иван Асен II“ от двете страни на булевард „Раковски“. Читатели сигнализираха за течове при стълбището към булеварда, до ДНА и стадион „Младост“. Вода тече и пред входа на МБАЛ – Хасково.

Авария

Сигнали за течове от ВиК-аварии в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.08.2023 13:02 13:02

ВиК

Юкебраб
Юкебраб
12.08.2023 14:47 14:47
Отговор до  Анонимен

Вино и Кебапчета.

Реалност
Реалност
12.08.2023 15:16 15:16

Мамицата ви мръсна гербаджииска, окрадахте парите за ВИК и сега ще избягате след 2 месеца, ааа? Кеф е,а? Това ще ви се върне!

Анонимен
Анонимен
12.08.2023 17:23 17:23

Не знам колко е голяма тая авария, ама цял ден вода няма. Нямаше и няколко дни през седмицата. Ако ВиК са толкова зле в отстраняването на аварии, да извикат помощ от другаде. Няли са част от национален холдинг.
Недопустимо е. Само при гръмнал главен водопровод или ако им спрат тока може толкова дълго да няма вода.

Back to top button