Хасково

Трети работен ден без синя зона в Хасково

Синя зона, архивТрети работен ден голяма част от синята зона в Хасково не работи. Причината – ледовете и невъзможността паркоместата да бъдат изчистени.

„Един от най-проблемните участъци е автогарата в Хасково. Там има спрени коли още преди снеговете да завалят„, коментира пресаташето на община Хасково Бояна Тодорова. Тя уточни, че засега шофьорите няма да бъдат глобявани заради това, че не местят автомобилите си.

Днес все пак част от синята зона работи. Инкасаторите ще ви вземат левче ако спрете пред пощата, в района на комплекс ХХІ век, Данъчното, театъра и Военния стол. Поетапно ще започнат работа и инкасаторите в останалите райони, след като те бъдат почистени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.01.2012 10:22 10:22

Ами то къде не работи бе?Как си ги пишете тези информации незнам,сигурно от офиса.

Анонимен
Анонимен
31.01.2012 10:27 10:27

По алчен от Хасковския циганин-кмет не съм виждал.В това време и синя зона.Предлагам обаче той да къса билетчетата, да има за кафета….Да му измръзнат макарите дано…

Анонимен
Анонимен
01.02.2012 9:23 9:23

стига сте плюли

Back to top button