Регион

Задържаха шофьор без книжка след гонка, конфискуваха коли и мотопед на пияни водачи

32-годишен неправоспособен шофьор е задържан след гонка в Харманли, съобщават от полицията.

На 11 август в 15:53 часа на кръстовище полицаите са подали звуков и светлинен сигнал за проверка на лек автомобил Мерцедес.

Водачът не е спрял и е ускорил, но при ляв завой по улица „Д-р К. Стоилов“ е поднесъл и се е ударил в гараж. След произшествието шофьорът е напуснал колата и е хукнал да бяга, но е задържан от униформените.

Пробата му за алкохол е отрицателна, но е отказал да даде тест за наркотици.

На следващия ден в Харманли е задържан 33-годишен сириец с адрес в Нова Загора, който при проверка е представил фалшива шофьорска книжка.

В петък рано сутринта на разклона за село Одринци е проверен лек автомобил Киа, шофиран от 45-годишен мъж от Ивайловград. Дрегерът е отчел 3.01 промила алкохол. Той е задържан, а колата му е иззета.

Полицаите са иззели и колата на 38-годишен мъж от село Добрич, който е шофирал в Димитровград с 1.46 промила алкохол. Мъжът е задържан до 24 часа.

В хасковското село Динево автопатрул е проверил мотопед, управляван от 42-годишен жител на населеното място. Дрегерът е отчел 1,22 промила алкохол. Мотопедът е предаден с протокол, а водачът е задържан до 24 часа.

С два акта и със свалени регистрационни табели се е оказал след проверка 35-годишен свиленградчанин. Той е шофирал Рено в Харманли и е отказал проверка за наркотици, като също е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button