Хасково

Линейките все по-трудно си пробиват път в трафика в Хасково

Линейките и останалите специализирани автомобили на спешните екипи все по-трудно си пробиват път в тежкия трафик в Хасково.

Днес по обяд се получи сигнал за колабирала жена на улица „Преслав“ при кръстовището с булевард „България“ до бившата печатница. Шофьори разказаха пред Haskovo.info, че линейката изключително трудно е успяла да пробие през дългите колони от автомобили по булеварда пред полицейското управление. Наложило се е коли да се качват на тротоара, за да пропуснат линейката.

Медиците все пак успяха да стигнат навреме до лежащата на тротоара жена, която беше подкрепяна от свои близки. След преглед се оказа, че кръвното на жената е паднало в топлото време. Тя си е взела лекарството и започна да идва на себе си.

ТрафикНаскоро шофьори на линейки изразиха притесненията си пред Haskovo.info, че в близките месеци се предвижда преместването им от болницата в нова сграда намираща са в района на бившия дом Майка и дете. По техните думи в пиковите часове придвижването по улиците „Стара планина“ и „Дунав“ ще е изключително трудно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Очевидец
Очевидец
14.08.2023 14:36 14:36

А ония гладните със зелените жилетки,от които обществото очаква да въдворят ред в хаоса наречен град Хасково,те къде са цял ден…целия град е ужас,задръстен и затапен от неправилно паркирани и престояващи на аварийни светлини коли.Общиснка полиция и тя яде банички цял ден ги няма….. живота върви на бавни обороти а оставки на началници не се чуват да да поискани ….

ГГГЕРБ
ГГГЕРБ
14.08.2023 15:05 15:05

ТАНЧО УМНОТО ДА БЕШЕ ВМЕСТО ТРОТОАРИ И ПАРКИНГ ДО ТЕАТЪРА И ОТСРЕЩА НАПРАВИ ТРЕТА ЛЕНТА . ама где тоя в глава/ празна е за това.

Анонимен
Анонимен
14.08.2023 16:39 16:39
Отговор до  ГГГЕРБ

Като няма тротоар – що няма тротоар. Като има тротоар – що има тротоар.
Това е еманацията на мозъка на обществото!

Back to top button