Любопитно

Играят „Илинден“ на Светилището на нимфите край Каснаково

Театралната постановка „Илинден“ ще се играе на 28 август на Светилището на нимфите край село Каснаково за празника на Димитровград, съобщават от общината.

Спектакълът е по Димитър Талев на Драматичен театър Ловеч. Той ще започне в 20:30 ч., като преди това публиката ще бъде посрещната от изпълненията на китара на талантливия лондонски музикант от български произход Кеворк Персекян.

За гражданите, които нямат собствен транспорт има организиран безплатен превоз с автобуси. Записването за тях започва от 15 август в Исторически музей, всеки ден до 23 август от 9:30 до 17:30 ч.

Режисьор на „Илинден“ е Биляна Петрова, сценография и костюми – Елица Андреева, композитор – Асен Аврамов, хореография – Елена Ангелова, плакат и мултимедия – Николай Димитров. Участват актьорите Иван Юруков, Петко Венелинов, Марина Георгиева, Боряна Бабанова, Тодор Лазаров, Гьорги Трайков, Диана Спасова, Петър Стойчев, Марина Атанасова, Радослав Тодоров, Нина Суванджиева.

Михаела Филева ще пее за празника на Димитровград – ПРОГРАМАТА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.08.2023 22:11 22:11

Колко струва билета и къде се продава

Back to top button