Хасково

Полицаите са хванали хасковлия да приготвя метамфетамин на улица „Прохлада“

45-годишен мъж е заловен да приготвя метамфетамин при вчерашната проверка на улица „Прохлада“ в Хасково, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, няколко екипа на полицията проверяваха жилището и със специално обучено куче. В дома се е усещала задушлива миризма на химикали, а мъжът е заявил, че в една от стаите е приготвял дрогата.

Униформените са открили електронна везна, колби и препарати в различни разфасовки, служещи за приготвянето на наркотика. Под матрак на легло са намерени бучки от бяло вещество с тегло 19 грама, реагиращо при полеви нарко тест на метамфетамин.

Познайникът на полицията е задържан до 24 часа.

ДрогаПри проверка на автомобил в димитровградското село Странско пък са намерени 37 грама метамфетамин, а в дамска чанта – 0.7 грама от същата дрога. Дрогата е на 23-годишна жена от Сливен и на 35-годишен мъж от село Кабиле, община Тунджа.

Дрога

Полицаи с куче претърсват жилище в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тодор
Тодор
15.08.2023 17:32 17:32

Кой тоз бре

Мамамияя
Мамамияя
17.08.2023 0:42 0:42
Отговор до  Тодор

Майкатааа на майката

Back to top button