Хасково

Поредна катастрофа в час пик на кръстовището до „Лебеда“

За поредна катастрофа станала тази сутрин в час пик на натовареното кръстовище до площад „Лебеда“ в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

И този път причината за инцидента е отнето предимство – автомобил Тойота е тръгнал от моста и е засякъл Хюндай, който се е движил по булевард „България“.

При произшествието няма пострадали, а само материални щети. Хюндаят беше транспортиран с платформа на Пътна помощ. Водачите не са употребили алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стефан
Стефан
16.08.2023 11:05 11:05

Трябва да се изсекат храстите и тополите от тази страна 100 м. Никаква видимост от ниска кола! Кога ще се вземат реални мерки? От десетки години е така.

Капачки за светофари
Капачки за светофари
17.08.2023 3:30 3:30

Имаме пари за изграждане на плувни басейни и паркове (не че няма нужда и от тях, но не са те на първо място, по нужда и потребност) но общината, не може да отдели средства от високите даниците които плащаме, за 3-4 съвременни светофарни уредби със последователно/ постепенно пускане на движението в различните посоки или едно кръгово. Не отричам – има шофьори, които карат както им дойде или не знаят правилника, както и пешеходци които си пресичат редовно където си пожелаят, независимо от пътната обстановка и най сладко на 5-6 метра от пешеходните пътеки- но въпреки това има начини да се улесни движението (не само за шофьорите, но и за пешеходците) , така че да намалеят задръстванията и катастрофите, както на кръстовището до лебеда, така и на участъка от общината до началото на пресечката за улица Панорама. Общината да спре да се чуди, как да замаже очите на хората за местните избори, ами да се сезира и да направи нещо полезно или и за това трябва да събираме капачки.

Back to top button