Хасково

Приключва първият етап от ремонта на „Раковски“, продължават в понеделник

Приключва първият етап от ремонта на настилката на бул. „Раковски“ в Хасково. Днес асфалтополагащите машини нанасят последния слой от новата пътна настилка, съобщават от общината.

Haskovo.info припомня, че ремонтът на булеварда започна в понеделник от източното платно в отсечката между бул. „Съединение“ и ул. „Дунав“. Тази вечер движението в този участък ще бъде пуснато, а в понеделник в 7:30 часа, започва работата в отсечката от ул. „Дунав“ до ул. „Ком“.

Дейностите ще продължават, както и до сега, всеки ден до 16:30 часа. След този час движението по платното ще бъде възстановявано. На място има сигнализация, а екипи на КОРЗ и Пътна полиция патрулират и указват съдействие.

РемонтРемонтът на настилката на бул. „Раковски“ се извършва на пет етапа. След приключване на работата по източното платно до кръговото кръстовище с ул. „Ком“, ремонтните работи ще продължат по западно платно.

РемонтПоследният етап е ремонт на настилката от кръговото кръстовище до края на булеварда – бензиностанция OMV.

Затвориха едното платно на булевард „Раковски“ за ремонт

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мария
Мария
18.08.2023 16:06 16:06

Koга ще асфалтирате и улица Петрич? 35 години няма ни една закърпена дупка даже! Ако това не е дискриминация спрямо живеещите там, тогава какво е? Колко пъти писаха хората и пак никой не взе НИКАКВИ мерки!

жепеец
жепеец
18.08.2023 21:00 21:00
Отговор до  Мария

а моста над жп линийте???

Янко Димитров
Янко Димитров
18.08.2023 21:01 21:01

очакваме ремонт на ремонта

педаловрътко
педаловрътко
18.08.2023 21:03 21:03

искам велоалеййййййй

Back to top button