Хасково

Чужденците от дерайлиралия влак евакуирани

Влак, архив12-те чуждестранни граждани от дерайлиралия рано тази сутрин международен влак са настанени в Хасково и им е осигурена храна и отопление, съобщават от МВР. 

Haskovo.info припомня, че тази нощ около 2:20 часа пътническият влак Белград – Истанбул е излязъл от релсите си на около 400 метра от  Симеоновград 

Причината за дерайлирането на влака е свличане на земна маса и дървета край пътя Константиново – Симеоновград. Българите в купетата си си тръгнали, а до обяд локомотивът е трябвало да да бъде преместен с кран и влакът да продължи пътя си към Турция. Защо обаче това не се е случило от пресцентъра на МВР не уточняват.

От там съобщават още, че  14 румънски граждани, пътуващи за Букурещ, са извозени с автобус и са в района на Стара Загора.  Уведомени са чуждестранните партньори и е спряна продажбата на билети по тази дестинация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button