Спорт

Четири отбора играха за първото място на турнира „Сава Савов“

Четири отбора играха за първото място на Петия детски футболен турнир в памет на Сава Савов на Спортен комплекс „Хеброс“ в Харманли, съобщават от общината.

Първи станаха домакините от „Хеброс 2021“, втори са „Бригада“ – Димитровград, а третото място си поделиха „Юнайтед“ – Пловдив и Димитровград.

Индивидуалните награди са Голмайстор – Никола Николов от ФК „Хеброс 1921“, Най-добър нападател – Денис Ковпак от ФК „Юнайтед“, Най-добър защитник – Мартин Иванов от ФК „Димитровград“, Най-добър вратар – Алекс Вълев от ФК „Бригада“, Най-полезен играч – Огнян Нешев от ФК „Хеброс 1921“.

През септември 2017 г. кметът Мария Киркова, легендата Христо Стоичков, инициаторът на турнира Иван Савов и Донко Трендафилов дадоха началото на Първия детски турнир по футбол „Сава Савов“ и обещаха да превърнат в традиция надпреварата в памет на дългогодишния спортен деятел и треньор. През 2020 г. и 2021 г. състезанието не се проведе заради пандемията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button