Хасково

Покрив се срути върху 66-годишна хасковлийка

КъщатаПокрив на къща се срути върху 66-годишна Дорка Желязкова от Хасково. Инцидентът е станал снощи. Жената като по чудо е останала невредима.

Къщата, която се намира на ул. Стоян Заимов в областния град е стара и не е ремонтирана от години, разказаха съседи. Падналия вчера сняг натежал и покривът поддал. 

Сигнал за бедстващата жена подали съседи на дежурния телефон на общината. Оттам изпратили служебен автомобил, който да изведе стопанката от къщата. Администрацията осигурила покрив над главата на Дорка за през нощта като я настанила  в местен хотел.

Тази сутрин възрастната жена е била подслонена в Дома за стари хора. Това е временна мярка тъй като Дорка Желязкова не е пенсионерка. Причината – има едва 13 години стаж. Според съседи  66-годишната жена няма никакъв доход, дори през последните дни е била без ток. От общината увериха, че Дорка ще остане в Дома за стари хора, докато нейните роднини бъдат намерени и покривът на къщата й бъде поправен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button