Хасково

Затворени пътища в областта, минус 7,8 градуса в Хасково

Сняг, архивПътищата от републиканската пътна мрежа в област Хасково за обработени и проходими при зимни условия, съобщи за Haskovo.info дежурният в Областно пътно управление.

Затворени за движение са участъците Голямата звезда-Свиленград, Тополовград-Харманли, Любимец-Изворово, Левка-Радовец, Свиленград-Маточина.

ГКПП „Капитан Андреево“ все още е под вода. Забраната за движение на товарни автомобили над 10 тона по републиканската пътна мрежа остава за област Хасково, въпреки че вчера по обяд за няколко области в страната ограничението бе отменено.

Минус 7,8 градуса е измерената температура в 8 часа сутринта в Хасково. През нощта живакът на термометрите е стигнал до минус 8,4 градуса, съобщиха от Метеорологичната обсерватория. От там успокоиха, че днес валежи не се очакват. Между 20 и 55 сантиметра е бялата покривка в областта. Най-много сняг е валял в село Елена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button