Хасково

Обещано: Пращат снегорин на ул. Гара движение

ул. Гара движениеКвартала край гарата в Хасково е парализиран. Изсипалият се сняг през изминалите дни, а преди това и наводнението, оставиха живеещите на т.нар. ул. „Гара движение“ в капан.

Както Haskovo.info писа Васил Кеменаджиев сигнализира, че дерето пак е заляло единствения път, чрез който хората от квартала достигат до центъра и останалата част на града. „През него се доставят и хранителните стоки до двата магазина в района и ако не е почистен и линейка не може да дойде при нас. Снегът вече стана почти половин метър.“, жалва се хасковлията. 

Вчера заместник – кметът Златимир Желев съобщи, че след сигнал, подаден от жители в квартала край гарата е изпратен снегорин. Оказа се обаче, че машината е чистила сняг, но не на ул. „Гара движение“.

Възмутени жители на квартала отново сигнализираха Haskovo.info и изпратиха снимки, от които ясно се вижда, че единствения път, който ги свързва с цивилизацията е затрупан със сняг. Те твърдят, че служителят в общината, който им е приел сигнала, ги е обиждал като ги е наричал „мангали“ и е псувал. „Заяви, че не го интересува, че не може да стигне до нас линейка и че не могат магазините да се зареждат със хляб и други хранителни стоки.“, заявиха възмутени жителите на квартала.

Екипът ни отново се свърза със заместник – кметът Златомир Желев и обясни, коя е непочистената улица. Той обеща, че днес ще бъде изпратен снегорин и „Гара движение“ отново ще бъде проходима.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
aaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa
09.02.2012 13:16 13:16

ТРЯБВА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА ОСЪДИМ ОБЩИНАТА!КАКТО СИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ,КОЕТО СИ Е НАШЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ,ТАКА И ОБЩИНАТА ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ СИ.ЗНАЧИ НИЕ СИ ПЛАЩАМЕ А ПОСЛЕ ПАРИТЕ ГИ ЗАПОРИРАТ!И ЗАЩО?ЗАЩОТО ИМА СУМА ТИ ЗЛОУПОТРЕБИ С ТЯХ.АМА Я ИДЕТЕ ДА ВИДИТЕ КАК Е ИЗЧИСТЕНО ДО ПАЛАТА НА КМЕТА!!!ДО АСФАЛТ!А КОЙ ГИ Е*АВА ТАМ ТЕЗИ КАУНЕ ОТ КРАЙНИЯ КВАРТАЛ ЧЕ СА В СНЯГ ДО ШИЯТА!ТОЗИ КМЕТ НИ ВЪРНА В РОБОВЛАДЕЛСКИЯ СТРОЙ!ТОЙ КАТО ЕДИНСТВЕН ГОСПОДАР И БОГ,А НИЕ КАТО ПРАХ В КРАКАТА МУ!И ГО НАПРАВИХМЕ ПРИКАЗНО БОГАТ С НАШИТЕ ПАРИ,КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗТИЧАТ В НЯКЪДЕ СИ НО НЕ И ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ!ПЛАЩАЙТЕ И СЕ ВАЙКАЙТЕ ПРОСТИ ХОРА ОТ ХАСКОВО И ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ПЪРВИЯ СНЯГ!!!

Анонимен
Анонимен
09.02.2012 13:21 13:21

Naistina kato doyde vreme za danicite si gi pla6tame,no kogato e vreme za uslugi otkazvat.Naistina tova e bezobrazie,naprovo se podigravat s nujdae6tite se hora.

Анонимен
Анонимен
09.02.2012 18:08 18:08

mojili takova bezobrazie 2 polikliniki se namirat na tazi ylica.kato biaxa izbori glasuvaite , a sega se pitam za kakvo vi podkrepixme edna ot ojivenite ulici v grada kato ne e iz4istena.nadiavam se da mine snegorin po ul. georgi kirkov.

garata_haskovo
garata_haskovo
09.02.2012 19:27 19:27

Благодарим на екипа на Хасково.инфо.
Благодарим и на Диана Николова.
Такива трябва да бъдат журналистите, обективни и ангажирани.
Благодарение на тяхната настоятелност пред Община Хасково и въпреки че от там се опитаха първоначално да заблудят тях и Хасковската общественост че вчера са изпратили снегорин, днес вече пътищата в района са вече проходими.
И както им обещах по рано днес, ето и снимките:
http://haskovo.info/images/rsgallery/original/2012-02-09_17.12.11.jpg
http://haskovo.info/images/rsgallery/original/2012-02-09_17.14.00.jpg

живущ
живущ
09.02.2012 20:03 20:03

Искренни благодарства на екипа на , Хасково.инфо.По-специално към Диана Николова .за съдействието за снегопочистването на ул. гра движение.

живущ
живущ
09.02.2012 20:15 20:15

Багодарни сме също така и на гн.Атаман ,че пусна снегорина му да минава по всичките ни улици.

Back to top button