Хасково

Хората от Гара движение вече имат връзка със света

Гара движениеХората от района край хасковската гара вече имат връзка със света. Във вторник жител от ул. „Гара движение“ сигнализира Haskovo.info, че падналия сняг е парализирал квартала.

Единственият път, който ги свързва с цивилизацията беше затрупан. Това на практика прави невъзможно преминаването на линейка или пожарна, както и лишава от възможност намиращите се в квартала два магазина да бъдат зареждани със стоки от първа необходимост.

Неколкократно жителите подавали сигнали на дежурния телефон в общината, но там не срещнали разбиране. След настояване от страна на Haskovo.info заместник – кметът Златимир Желев пое ангажимент и изпрати снегорин да изчисти квартала край гарата. Оказа се обаче, че машината е чистила не там, където трябва. След повторен сигнал от наша страна днес най-после на улицата е влязъл снегорин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ivan 123123
Ivan 123123
09.02.2012 22:46 22:46

Ами ул. „Петрич“, тук снегорин никога не е минавал. Зам-кмета да доъде и тук първо, а после да опита да си поръча такси и да чуе отговора. Тук е същинско село. Две коли немогат да се разминат, докога? Който не вярва да дойде да види. Ул. „Панагюрище“ е разширена до някъде, а за „Петрич“е просто ужас, даже няма асфалт, елате и бройте дупките по мин 20 см. И какво ли изобщо пиша, кой ли ще обърне внимание на селската улица в град Хасково.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
10.02.2012 10:48 10:48

АЛОООООООО,ПИОНЕРСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ С ДРУЖИНЕН РЪКОВОДИТЕЛ КМЕТА!!!СТИГА СТЕ ТРИЛИ КОМЕНТАРИТЕ НА ХОРАТА!!!АКО ТОЛКОВА ВИ Е СТРАХ ДА БЪДЕТЕ МЕДИЯ КАТО ХОРАТА,НАПУСКАИТЕ МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО.ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ТРИЯТ НЕУДОБНИТЕ ЗА НЯКОЙ КОМЕНТАРИ?ЗНАЧИ ОБСЛУЖВАТЕ НЕЧИЙ ИНТЕРЕСИ!ТОГАВА НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВАТЕ КАТО МЕДИЯ!И ГЛЕДАЙТЕ И СЕГА ДА ИЗТРИЕТЕ И ТОВА ТУК.

Haskovo.info
Haskovo.info
10.02.2012 11:00 11:00

Нито сме трили коментари, нито сме пионерска организация, нито имаме дружинен ръководител. Ако Вие не знаете къде сте писали коментар и не можете да си го откриете – това си е Ваш проблем. Ние правим това, което можем, за да сте информирани и да помагаме, доколкото е възможно. Ако не Ви харесва – не ни четете!

AAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAA
10.02.2012 12:22 12:22

НЕ САМО КОМЕНТАРА Е ИЗТРИТ,АМИ ЦЯЛАТА ПРЕДИШНА СТАТИЯ!И НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ МИ ТРИЕТЕ КОМЕНТАР,ОСОБЕНО КАТО СЪМ ПО КРИТИЧЕН КЪМ КМЕТА!А ПО ВЪПРОСА ДАЛИ ЩЕ ВИ ЧЕТА ТОВА СИ Е ЛИЧНО МОЯ РАБОТА.ЩОМ СТЕ В МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО МОЖЕ ДА ВИ ЧЕТЕ КОЙТО СИ ИСКА.ТУКА НЯМА ИЗБИРАТЕЛНОСТ.ИМАШЕ ДОСТА ГОЛЯМ ИНТЕРЕС КЪМ ПРЕДИШНАТА СТАТИЯ КОГАТО НЕ БЯХА ПОЧИСТИЛИ ТЕЗИ УЛИЦИ.АМА И ИМАШЕ ДОСТА РАДИКАЛНИ КОМЕНТАРИ И ЗАТОВА Я МАХНАХТЕ!КАКТО И ДА Е!НЕ СЕ СЛУЧВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ.СЕГА ПИШЕТЕ И ЗА ВЕСПРЕМ И ЗА ДРУГИ УЛИЦИ В ХАСКОВО ТА ДАНО СЕ СЕТИ НЯКОЙ ДА ИДЕ ДА ОЧИСТИ И ТЯХ.ЗАЩОТО ПО ПРЕСЕЧКИТЕ НА ГРАДА Е НЯКАКЪВ АД.ГРАДА НЕ Е САМО ОТ ГЛАВНИ УЛИЦИ И БУЛЕВАРДИ.И В ПРЕСЕЧКИТЕ ЖИВЕЯТ ХОРА КОИТО СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ НА СКАПАНАТА ХАСКОВСКА ОБЩИНА.

Haskovo.info
Haskovo.info
10.02.2012 17:06 17:06

Пак повтарям, че не сме трили коментари, още по-малко сме премахвали статии. Можете да потърсите всички новини, които сме публикували в съответните рубрики. Разбирате, че няма как всички статии да бъдат видими на първа страница при положение, че непрекъснато публикуваме нови. Отидете на Новини от менюто и от там избере съответната категория, в която има списък с всички новини. Ако става въпрос за новините за „Гара движение“ – напишете в полето за търсене горе „гара“ без кавичките и ще ви излезе списък с тези новини.
Иначе сме съгласни, че по-малките улици в града не са почистени както трябва.

Back to top button