Хасково

Банка осигурява 300 хиляди лева за пострадалите от наводнението

Васил Христов и Михаил Лисков„Първа инвестиционна банка“ дарява 300 хиляди лева за нуждите на пострадалите от наводненията в региона.

„Когато човек види страданията на хората, не може да остане несъпричастен. Както в Харманли, така и в Бисер, и Свиленград видях пораженията от бедствието. В тази ситуация помагаме на държавата, общините и пострадалите граждани. Ние сме българска банка и искаме да подадем ръка на български граждани, попаднали в тежка ситуация“, каза изпълнителният директор на банката Васил Христов.

Финансовата институция има едно изискване – парите да бъдат разпределени пропорционално между всички потърпевши. „Надявам се примера ни да бъде последван и от други банки и компании“, коментира Христов.

В отговор кметът на община Харманли Михаил Лисков изказа дълбока благодарност за благородния жест на банката от свое име и от името на стотиците потърпевши от общината.

Средствата ще бъдат изплащани в офиса на „Първа инвестиционна банка“ в града, след представяне на съответния документ, издаден от комисията по оценяване на щетите и подписан от кмета на общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.02.2012 10:04 10:04

Браво!

sanira
sanira
10.02.2012 17:02 17:02

Dobar den na vsicki!
Nie,raboteshite zad granica pod prinuda balgarki sme vazmuteni ot publicnostta i naglostta na 1 va banka.Tova ne sa pomosh ot bankata ,tova sa nashite ,t.n.karvavi pari,zashoto vsicki,koito sme doshli da rabotim tuk ,sme platli i preplatili 100 kratno zaemite si ,zaedno s lihvite,taka,ce bankerite,koito zivejt na nash grab i sashestvuvat blagodarenie na nas,neka publicno priznajt,ce tova sa nashi pomoshi,a ne tjhni,zashoto imaha naglostta da vdigat neprekasnato lihvite i ni izjdoha dushata.Ne nashite semeistva sa oblagodetelstvani,a tapata ni bankova sistema.Taka,ce,gospodari ,ne se kicete s cuzdi lavri,grehota e!Neka tova pismo bade proceteno i ot Bojko Borisov.Neka dojde tuk i ni vidi vas kakvo sastojnie rabotim,s tumori,sa izvadeni zlacki i t.n. bez osigosigurovki,bez nicij podkrepa za da sashestvuvat,t.n.banki.
S pozdrav:Petrova i dr.

Анонимен
Анонимен
10.02.2012 19:05 19:05

Г-н Христов, наистина тия 300000лв.като как ги изкарахте като печалба а?Какво продавахте зарзават на пазара ли?Копахте лозя ли а?Като имате толкова много печалба,като предполагам че не е само това,защо не намалите лихвите ами дерете кожите на хората.Отделете си от заплатата или от личните си пари и ги дарете.Тогава ще бъдете човек на място.А сега какво-с чужда пита помен правите нали. Моите съболезнования на близките на нелепо загиналите в стихията.На загиналите лека им пръст.А на такива „дарители“като този изп.директор на пиб.пожелавам да не забравят че банките не са им БАЩИНИЯ…

Back to top button