Хасково

Спрените коли продължават да затрудняват чистенето на улиците

Улица в Хасково, архивВъпреки предупреждението, че шофьорите на спрените коли по хасковските улиците, които пречат на снегопочистването ще бъдат глобявани, много граждани не са махнали автомобилите си. Снощи снегорините почистиха само там, откъдето можеха да минат, коментира пред Haskovo.info заместник – кметът Златимир Желев.

Улица „Георги Кирков“ е изчистена само в долната част, а на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ – едва няколко метра от светофара. На улица „Дунав“ са изчистени само двете платна, тъй като по останалите има спрени автомобили. Същата е и ситуацията по бул. „Васил Левски“, където машините са се движели зигзагообразно.

Тази вечер от ОП „Екопрогрес“ отново ще направят опит да почистят улиците в града, но има ли спрени коли пак снегопочистването ще удари на камък, каза Желев.

Вчера и общинските съветници от ГЕРБ призоваха шофьорите да не спират автомобилите си по улиците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
чинтателка
чинтателка
10.02.2012 11:19 11:19

А как да вкараме колите си в уличките около блоковете или в гаражите, като снегорините не изнасят снега, а го трупат на планини пред тротоарите и пресечките????

Gergana
Gergana
10.02.2012 15:44 15:44

А какво стана с почистването на бул.България,не личи да е имало такова,само ни накарахте да се чудим къде да си местим колите,а почистване нямаше,и поне някой ще каже ли кога да си ги върнем пред домовете,то май докато снега сам не се стопи оправия няма да има

xaxa
xaxa
10.02.2012 16:57 16:57

to nqma sigorno da prochetat saita kakvo govororq ama e sq mina na kvartal orfei edin traktor i nishto ne izchisti edvam obirashe snqg pochti nishto ne izchisti ii samo mina e taka ..

дрън-дрън
дрън-дрън
10.02.2012 20:07 20:07

колите пречат,някой като не иска да си свърши работата намира кой да му пречи. по дърветата ли да си закачим колите? и пешеходците ли пречат за почистването на тротоарите или по- малки данъци плащат….някой си въобразява ,че сме крепосни селяни….

grajdanin
grajdanin
11.02.2012 12:51 12:51

ДА ПОЧИСТИТ И ТРОТОАРИТЕ, ХОРАТА НЕ МОГАТ СПОКОИНО ДА ВЪРВЯТ.

Анонимен
Анонимен
11.02.2012 23:16 23:16

ВСИЧКАТА НАФТА ЗА СНЕГОПОЧИСТВАНЕТО СЕ ИЗТЪРГУВА ПО ДВА ЛЕВА ЛИТЪРА И МАШИНИТЕ БЕЗДЕЙСТВАХА,А КМЕТА ПАК СТАНА ПО-ЧЕРЕН ОТ ДЯВОЛА.
КМЕТЕ!!! ДО КОГА ЩЕ НАЗНАЧАВАШ ЗА ЗАМ КМЕТОВЕ ХОРА С ДВЕ ЛЕВИ РЪЦЕ И ГЛАВАТА ИМ В ГЪЗЪ НАВРЯНА,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ОРГАНИЗИРАТ И КОНТРОЛИРАТ ТЪПИТЕ ТРАКТОРИСЧЕТА……
АМИ РАЗПРЕДЕЛЕТЕ НА ВСЯКА МАШИНА ОПРЕДЕЛЕНИ УЛИЦИ И СЛЕД КАТО УСТАНОВИ ПРОВЕРКА,ЧЕ Е ПОЧИСТЕНО ТОГАВА СЕ ПЛАЩА ЗА УСЛУГАТА.
КАКВИ СА ТЕЗИ ТАРИКАТИ,С ВДИГНАТИ ГРЕБЛА,КОИТО ОБИКАЛЯТ БЕЗРАЗБОРНО ПО ЦЕЛИЯ ГРАД И ВМЕСТО ДА ЧИСТЯТ ПО КВАРТАЛИТЕ ТЕ САМО ПРЕЧАТ И НА БЕЗ ТОВА ЗАТРУДНЕНОТО ДВИЖЕНИЕ.
А ДИЗЕЛА СИ ГО ПРЕДЛАГАТ ДИРЕКТНО ОТ КОЛОНКИТЕ НА СЪОТВЕТНАТА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ.
ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И ГИ САНКЦИОНИРАЙ,ЗАЩОТО ХОРАТА И НЕВЕЖИТЕ САМО ТЕБЕ ПСУВАТ И ПЛЮЯТ.
АКО ИСКАШ ДИАЛОГ С МЕН САМИЯ ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ,МОЛЯ ПОКАНИ МЕ В КАБИНЕТА СИ.

ТВОЙ БИВШ СЪВЕТНИК!!!!

аааааааааа
аааааааааа
12.02.2012 1:10 1:10

А там където няма коли,какво пречи?

Димитър
Димитър
12.02.2012 13:37 13:37

Къде да паркирам като пред блоковете ни има огромно количество сняг и колите ни не могат да се движат?

pfff
pfff
12.02.2012 19:00 19:00

noshtno vreme kogato vseki se e pribral ot rabota kade da spre ami mn qsno 4e pred bloka.neka obevqvat v koi den koq ulica 6te se 4isti i da se zatvori za opredelen period ot vreme

Back to top button