Хасково

„Рона“ представя България в Италия, събра 1 325 лв.

Концертът 1325 лева събра хасковския балет „Рона“ от благотворителния спектакъл „Танцът е любов“, който се проведе снощи в зала „Дружба“. Инициативата бе организирана, за да може танцьорите да съберат средства за таксите за участие в 30-тото издание на Световния танцов шампионат във Венеция, Италия от 14 до 19 март тази година.

Това е едно от най-престижните състезания. Миналата година „Рона“ участва в него с две деца – Виктория Ламбрева стана втора, а Ганиме Такиева – седма в бели денс шоу.

През март хасковския балет ще бъде представен от седем деца – пет на възраст над 14 години, 9-годишната Ивет Иванова и отново Виктория Ламбрева, която е на 11 години. Освен Хасково, танцьорите ще представят и цяла България, тъй като от страната ни няма да има други участници. 

Благотворителната инициатива на балет „Рона“ бе подкрепена от хасковския балет „Тангра“, димитровградския „Галаксико“ и певците Гергана Димова и Ивайло Добрев.

По време на концерта в зала „Дружба“ снощи бе поставена и касичка на БЧК, в която всеки можеше да дари средства за подпомагане на пострадалите от наводнението в харманлийското село Бисер.

Концертът
Концертът
Концертът
Концертът
Концертът
Концертът
Концертът
Концертът
Концертът
Концертът
Концертът
Концертът

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button