Регион

Откриха телата на изчезналите съпрузи от село Бисер

Село БисерТелата на двамата изчезнали съпрузи от харманлийското село Бисер бяха открити в ранния следобед. Кръстина и Желю Николови бяха в неизвестност след потопа в понеделник сутринта, когато огромна вълна заля селото, след като се скъса стената на язовир Иваново.

За изчезването на двамата съпрузи съобщи синът им. В издирването се включиха следови кучета, но метеорологичните условия не позволиха те да си свършат работата.

Телата на съпрузите са открити на 150-200 метра от къщата им. Съседите им разказаха, че двамата са били хванати за ръка докато водата ги е влачила. Открити са под останки от стихията.

Със семейство Николови официално жертвите на наводнението в региона стават 10.Очаква се довечера бедственото положение в областта да бъде удължено с още една седмица. То изтича в понеделник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button