Спорт

Поредни успехи за гимнастичките от два турнира в София

17 състезателки на хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ с председател Яна Михайлова участваха в два турнира в София – МТ за Купа „Левски“ и Приз „Маргарита Рангелова“ и МТ „Златна есен“.

Гимнастичките се представиха достойно и на двата турнира. Състезанията за тях продължават. От 22 до 24 септември грациите ще участват на международен турнир в Сараево. През октомври е ред на международен турнир в Кюстендил и две държавни първенства в София – индивидуално категория Б и Масов спорт Гимнастрада.

През ноември е Държавното първенство по Естетическа гимнастика и международен турнир в Благоевград. През декември ще се проведат два международни турнира във Велико Търново и София.

АидаКласирането на гимнастичките на двете състезания в София:

МТ „КУПА ЛЕВСКИ“

При ДМВ: 2012 г. – Кристияна Петкова спечели бронзов медал на без уред. Тя беше наградена от съдиите с Приз „Мис Изгряваща звезда“, Виктория Кьосева се класира 5-та. Зорница Радева е 7-ма, а Марияна Янкова е 8-ма в многобоя.

2011 г.- Александра Димитрова стана 3-та в многобоя, 2-ра на бухалки и 3-та на без уред. Получи и специален Приз от съдиите – „Мис Трудолюбивост“.

АидаПри ДСВ: 2010 г. – Наталия Митева е 5та в многобоя, Ивет Иванова е 7-ма. 2009 г. – Маргарита Иванова се класира 4-та в многобоя и 3-та на бухалки.

МТ“ЗЛАТНА ЕСЕН“

При ДМВ: 2012 г. – Виктория Драганова – 1-во място на без уред, Стефани Шопова – 2-ро място, Деяна Христова – 3-то място, Пресияна Стоянова е 4-та.

Аида2011 г. – Хавин Исмаил – 3-та в многобоя, 2-ра на без уред и 3-та на бухалки. Ирем Бекир – 1-ва на без уред, Даниела Тодорова – 2-ра на без уред, Айлин Муса – 2-ра на обръч. 2010 г. – Даная Иванова е 6-та в многобоя. 2008 г. – Евгения Желева е 1-ва на бухалки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button