Хасково

5 катастрофи с мотористи в Хасковска област

5 катастрофи с участието на мотористи са станали през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, на 1 септември около 15 часа на пътя между димитровградските села Злато поле и Райново 44-годишен моторист от Стара Загора падна и по-късно почина в хасковската болница. От полицията посочват, че поради движение с несъобразена скорост на ляв завой е загубил контрол и се е преобърнал в крайпътна нива.

Вчера пък на кръстовището между булевардите „България“ и „Освобождение“ до общината в Хасково се удариха лека кола и мотор с мъж и жена на него. Двамата са прегледани и са освободени за домашно лечение.

КатастрофаСнощи около 22:20 часа в Димитровград е станало пътно произшествие между лек автомобил Ауди, шофиран от 26-годишен от града и мотоциклет Ямаха, управляван от 24-годишен негов съгражданин. На кръстовище колата е отнела предимството на мотора и е последвал удар. Мотористът е настанен в неврохирургично отделение на МБАЛ – Хасково, без опасност за живота.

На 1 септември преди обяд 53-годишен от Гарваново е самокатастрофирал в канавка край селото. Дрегерът е отчел 1.77 промила алкохол, а справката е показала, че той е с отнета книжка. Дал е кръвна проба за химически анализ, а мотоциклетът е отнет с протокол. Мъжът е задържан до 24 часа.

На следващата вечер около 23:40 часа на пътя на Кенана поради несъобразена скорост е паднал 25-годишен моторист от Хасково. Прегледан е и е изписан за домашно лечение, като му е съставен акт.

На 1 септември в харманлийското Черепово е задържан 24-годишен мъж от селото, който е карал нерегистриран мотопед без книжка.

Същият ден в Симеоновград е арестуван 26-годишен хасковлия, който е шофирал лек автомобил с 2.88 промила алкохол и е отказал да даде кръвна проба.

Почина мотористът от катастрофата край Димитровград

Лек автомобил и мотор се удариха в центъра на Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button