Любопитно

Концерти, творческа среща и крос в празничната програма на Хасково

Празничната програма за Дните на Хасково на 7 септември започва от 10 часа със старта на лекоатлетическия крос „Ванко Дяков“.

Участниците тръгват от Димитровград и ще финишират в Хасково до сградата на НАП. Награждаването ще е в 12 часа на булевард „Раковски“ №1.

В 17:30 часа в читалня „Атанас Ванчев дьо Траси“ на Регионална библиотека „Христо Смирненски“ ще е творческата среща с лауреати от Националния конкурс „Южна пролет 2023“.

От 18 часа при подхода към монумента „Света Богородица“ ще е концертът „Хасково, бъди благословен!“ на хор „Родна песен“ и Камерен оркестър „Хасково“. Той е посветен на 30 години от обявяването на 8 септември за Ден на Хасково и 20 години от откриването на монумента „Света Богородица“.

В 20 часа на площадка „Спартак“ е празничният концерт „Обич и песен“ с участието на звездите на българската естрада Мая Нешкова, Мими Иванова, Развигор Попов и Тони Димитрова.

Звезди от естрадата, попа, фолка и фолклора за Дните на Хасково 2023 – ВИДЕО и ПРОГРАМА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button