Любопитно

Хиляди пяха с естрадните звезди на площадка „Спартак“

Хасковлии почти изпълниха спортна площадка „Спартак“ за концерта „Обич и песен“.

Хиляди пяха със звездите на българската естрада Мая Нешкова, Мими Иванова, Развигор Попов и Тони Димитрова. Певците изпълниха своите големи хитове, както и нови парчета. Шоуто е част от празничната програма за Дните на Хасково.

Публиката беше предупредена, че на 8 септември празничният концерт и зарята се отменят. Причината е, че правителството обяви Ден за национален траур за жертвите от наводнението в община Царево.

Звезди от естрадата, попа, фолка и фолклора за Дните на Хасково 2023 – ВИДЕО и ПРОГРАМА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жоан
Жоан
08.09.2023 0:36 0:36

Кмете, нямаше ли как да ги убедиш тези „певци“ да дарят хонорарите си за пострадалите? Как е възможно подобно нещо? Как не ви е срам бе граждани и съграждани, селяни и съселяни от гр. Хасково, как не ви се откъсната ръцете докато ръкопляскате на тези псевдо певци и музиканти, кърлежи, които живеят на гърба на данъкоплатците!?
Хасково е срам и позор за цяла България!?

Редовен
Редовен
08.09.2023 6:25 6:25
Отговор до  Жоан

Ти си пий хапчетата…

Петър Викторов
Петър Викторов
08.09.2023 12:51 12:51
Отговор до  Жоан

Жоан ли си….пиян ли си какво общо намери между трагедията за едни и усмивките на други…. според теб тези радващи се хора са виновни за небрежността и безхаберието на други ..Никой няма право да обвинява невинни хора за усмивката им…Жоан ли си, пиян ли си…

Справедлива
Справедлива
09.09.2023 5:45 5:45
Отговор до  Жоан

А ти какво дари?Погледни себе си и тогава съди другите.

Back to top button