Хасково

Наградиха д-р Делчо Каравасилев и д-р Митко Василев за празника на Хасково – ВИДЕО

Д-р Делчо Каравасилев и д-р Митко Василев бяха наградени на заседанието на общинския съвет за празника на Хасково.

Създателят на Отделението по неврохирургия д-р Делчо Каравасилев беше удостоен със званието „Почетен гражданин на Хасково“.

В словото си той каза, че повече от 50 г. не си е изключвал телефона и не е отказвал консултация, независимо по кое време на денонощието е.

Сесия
д-р Делчо Каравасилев

Специалистът се обърна към общинското и областното ръководството, че за да има съвременна медицина в Хасково и в региона трябва да се подпомага държавната болница, защото тежестта пада на нея.

СесияГлавният управител на Германо-Българската индустриално-търговска камара д-р Митко Василев, който ежегодно дава награда за постижения по немски език в Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ беше удостоен с отличието „Почетен знак на Хасково“.

Сесия
д-р Митко Василев

Той каза в словото си, че важното е да даваме повече отколкото получаваме и че добрите каузи сближават хората. „Бъди добър и прави добро, не го отлагай, времето за това е кратко. Стореното добро е като ехото и то рано или късно се завръща при първоизточника. Правете добро и това добро ще ви се върне, когато не го очаквате“, завърши д-р Василев.

Това беше последното заседанието от мандата на общинския съвет. Всички съветници, председателят на общинския съвет Таня Захариева и кметът Станислав Дечев получиха плакети.

Звезди от естрадата, попа, фолка и фолклора за Дните на Хасково 2023 – ВИДЕО и ПРОГРАМА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Руяна
Руяна
08.09.2023 20:43 20:43

Честит празник! Честити ви нови почетни граждани! Но къде са другите ви почетни граждани? Не виждам да присъстват празненството. Ако в град Сан Франциско, например, манерят 60-70 жители, достойни да бъдат обявени за почетни граждани Сан Франциско ще празнува ден на почетните граждани. Толкова ли хасковлии не са петимни, под най-високия паметник на Богородица в Европа да видят в деня на Хасково всички граждани, които са обявили за достойни да са почетни?

Back to top button