Хасково

Наградиха най-добрите стихове, разкази, есета и фотографии за Свети Валентин

НаграждаванетоПризьорите в петото издания на конкурса „Чудото любов“ бяха наградени тържествено снощи. Организатори на проявата по повод Деня на влюбените бяха Регионалната здравна инспекция и Младежки център – Хасково.

Раздадени бяха награди в четири категории. Първо място в категория „стихове“ получи Фатик  Енез Шанлъ от СОУ „Хр. Ботев“ с. Караманци. 17-годишната Николета Безергянова от ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ –Хасково стана първа в категория „есе“. За разказ приза взе Росица Николова от СОУ „Петър Берон“ гр. Свиленград, а за фотография – Теодора Делчева от ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Хасково.

Гостите на тържеството бяха посрещани с бонбони и валентинки. Те бяха поздравени от танцьорите от балет „Тангра“ и ансамбъл „Южняци“. На сцената на Младежки център – Хасково  пяха възпитаниците на Детски хор „Орфей“, а любовна лирика рецитираха от Театралното студио. Любопитни факти  за празника Св. Валентин  представиха младежите от Клуб Репортер под съпровод на китара и пиано.

С публиката в залата се разигра викторина с награди – вкусни мъфини, приготвени от младите репортери специално за празника. Във фоайето на Младежкия център бе подредена изложба с фотографиите в конкурса „Чудото любов“, които ще останат там до края на месеца.

Празникът завърши с изненада – на сцената пя Тодор Гаджалов от „Гласът на България“ и един от финалистите на „Българската Евровизия“.

Награждаването
Награждаването
Награждаването
Награждаването
Награждаването
Награждаването
Награждаването
Награждаването

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петър
Петър
15.02.2012 12:53 12:53

Много поздравлявям Директорката на Младежки Център Хасково, която организира много неща за нас и другите

Петър
Петър
15.02.2012 13:00 13:00

Бъдете жива, здрава и да имате много успехи в работата! Аз много се радвам, че има такъв Директор, който знай как да работи със персонала си.
Вие сте хем строга и справедлива! такъв човек трябва да има на такъв пост, който да контролира нещата като вас и Янев, който беше бивш директор на“Младежки Център“ гр. Хасково.

Поздрав Петър Киряков!

Anonimen
Anonimen
16.02.2012 15:58 15:58

Това ти ли си го писал??? След като ти знаем мнението, много странно, че си публикувал това?!?

Back to top button